Jenovéfa Boková o natáčení snímku Slovo, spolupráci s režisérkou Parkanovou a filmových lokacích

„Hned jsem řekla ano.“

Herečka Jenovéfa Boková si zopakovala natáčení pod režisérskou taktovkou Beaty Parkanové. První společný snímek Chvilky jí vynesl Českého lva i Cenu české filmové kritiky za ženský herecký výkon v hlavní roli. Tentokrát Jenovéfa Boková ztvárnila ve filmu Slovo sestru ústřední hrdinky.

„Hned jsem řekla ano, protože Beatu Parkanovou mám ráda jako režisérku, ale i jako člověka a věřím ji. Naopak mě potěšilo, že si na mě vzpomněla,“ odpověděla Jenovéfa Boková na otázku, zda váhala, jestli roli ve snímku Slovo přijmout. Natáčení probíhalo na mnoha lokacích. Herci například sáňkovali na Slovensku. Na Jenovéfu ale čekal jiný zážitek. „Já jsem se koupala v září v moři v Polsku a byla docela zima, ale skočili jsme tam,“ svěřila se herečka a dodala, že má moc ráda, když se odjede se štábem na vzdálenější lokaci. Během rozhovoru Jenovéfa Boková dále prozradila svoje pracovní plány do budoucna, přiblížila svoji postavu a popsala atmosféru na natáčení.

Fotogalerii z TZ na MFF KV najdete i na našem FB profilu a celý rozhovor na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací