Filmové události #30/22: Comic-Con v San Diegu přinesl plno novinek ze světa Marvelu, Hry o trůny i Pána prstenů

Jsou tu i aktuality k projektům, které chystají Wes Anderson či Christopher Nolan.

Proběhl letošní San Diego Comic-Con. Marvel v rámci něj odhalil své plány do budoucna. Pozadu nezůstalo ani konkurenční DC. V nových fotografiích se představil i seriál ze světa Pána prstenů. Trailer má i prequel ke Hře o trůny. First look nabídl i snímek Dungeons & Dragons. Oficiální klip zveřejnili i tvůrci dramatu Hashtag podvodnice. Ukázka tu je i k thrilleru To nic, drahá. Harry Styles je hlavní hvězdou dramatu My Policeman. Fotografie a nové informace tu jsou i k Oppenheimerovi Christophera Nolana.

#30/22

Předposlední červencový víkend se nesl v duchu Sand Diego Comic-Conu. Ten přinesl plno novinek k očekávaným projektům ze světa Marvelu, DC, Pána prstenů, Hry o trůny, Star Wars a další popkulturních klasik. Zavítalo na něj i spoustu hvězd, včetně Dwayna Johnsona, Bena Stillera, Dannyho Treja nebo Minnie Driver a mnohých dalších.

V rámci proběhnutého Comic-Conu přišel se spoustou novinek i Marvel. Ten představil své plány do budoucna a zveřejnil data premiér svých chystaných filmů až do roku 2025, který nabídne dokonce dva velkolepé Avengers filmy. Oznámeno také bylo, že nová fáze MCU se jmenuje Multiverse Saga (ta předchozí byla Infinity Saga). Kromě toho představil i plno trailerů, včetně těch k Black Panther: Wakanda nechť žije, She-Hulk: Neuvěřitelná právnička nebo I Am Groot. Marvelovský panel přinesl i plno plakátů, jako třeba ke třetímu pokračování Ant-Mana. Seriál Secret Invasion pak poběží na Disney+ na jaře 2023, zde bude k vidění i nový pořad o Daredevilovi pojmenovaný Born Again.

Pozadu nezůstalo ani konkurenční DC. To na Comic-Conu nabídlo mimo jiné i trailer ke snímku Shazam! Hněv bohů či pořadu The Sandman, který poběží na Netflixu. Novinky jsou tu i k Black Adamovi, jehož panel odhalil, že se ve filmu objeví i Viola Davis jako Amanda Waller.

Odhaleny byly i nové fotografie k pořadu Pán prstenů: Prsteny moci. V nich se představili hlavní protagonisté a jejich představitelé. Seriál bude k vidění skrze Amazon Prime Video od 2. září.

O pár dní později pak bude mít na HBO Max premiéru prequel ze světa Hry o trůny pojmenovaný Rod draka. I ten se představil v první ukázce a fotografiích. Pořad se má zabývat rodem Targaryenů a jejich historií dávno před událostmi původního seriálu a jeho knižních předloh.

Svůj vlastní film pak bude mít i hra Dungeons a Dragons. Na Comic-Conu byl odhalen jeho první trailer. V avizovaném snímku se objeví například Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis nebo Hugh Grant. Do kin toto dobrodružné fantasy zamíří v březnu příštího roku.

Oficiální klip tu je i k Hashtag podvodnice. Tato satirická černá komedie sleduje influencerku Dani Sanders, která předstírá výlet do Paříže, aby přilákala více sledujících na svůj profil. Když se ovšem odehraje teroristický útok a všichni si mylně myslí, že Dani je jedním z přeživších, dostává se dívka do spletité pavučiny nebezpečných lží.

Ukázku nabídli i tvůrci thrilleru To nic, drahá. V novém autorském snímku Olivie Wilde se představují Florence Pugh, Harry Styles či Chris Pine a mnozí další. Do kin To nic, drahá zamíří v druhé polovině letošního září.

Harry Styles má však očividně našlápnuto ke slibné herecké kariéře. Mladý pop idol se totiž objeví (kromě zmíněného thrilleru) i ve snímku My Policeman. Poválečné romantické drama odehrávající se v 50. letech čerpá ze stejnojmenné knižní předlohy a bude k dostání skrze Amazon Prime Video od 4. listopadu.

S plakátem i novými informacemi pak přišel i Oppenheimer Christophera Nolana. Životopisné drama se zaměřuje na titulního vynálezce atomové bomby. Hlavní role se zde ujme Cillian Murphy, po jeho boku se pak objeví například Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Kenneth Branagh, Jack Quaid, Josh Peck, James D’Arcy, Dane DeHaan, Casey Affleck, Jason Clarke, David Dastmalchian, Matthew Modine, Matthias Schweighöfer, Gary Oldman, Gustaf Skarsgård nebo Alex Wolff a mnozí další. Hvězdně obsazený Oppenheimer přicestuje do kin přesně za rok, v červenci 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací