Na slavnostní premiéru Shazam! Hněv bohů dohlížel ústřední hrdina a přivítal se s Drahokoupilem, Langmajerem, Tučkem či Naomi Adachi

Na speciální projekci zazněl i český hlas superhrdiny.

Čtrnáctiletý Billy Batson v kinech po celém světě opět zakřičí „SHAZAM!“, aby se mohl proměnit v dospělého superhrdinu Shazama a bojovat se smrtícími silami zla. Tentokrát na to nebude sám, protože aby svůj úkol zvládl, bude mu muset pomoci jeho rodina.

Česká slavnostní premiéra akční komedie Shazam! Hněv bohů přilákala do kin celou řadu DC fanoušků. V čele pozvaných hostů nesměl chybět dabér Michal Holán, který titulnímu hrdinovi propůjčil svůj hlas. Po boku cosplayera v kostýmu Shazama přímo ve foyer kina zvolal magické heslo, kterým promítání symbolicky posvětil.

Pozvání na projekci přijala celá řada známých osobností, mezi kterými nesměli chybět moderátor Mikoláš Tuček, Naomi Adachi, Sharlota, Lukáš Langmajer, Kateřina Kundosaki Klinderová, Marián Vojtko, Petr Vojnar, Vojtěch Drahokoupil, Lejla Abassová, Matyáš Hložek a mnoho dalších.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Shazam! Hněv bohů vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací