V nové docu-reality show České chaty snů uvidíme osm pozoruhodných proměn chat a chalup

Práce se chopí trio architektů a stavitelů.

Je všeobecně známo, že Češi jsou národem chatařů a chalupářů. A právě na tyto víkendové příbytky se zaměří nová docu-reality show s názvem České chaty snů. Na televizních obrazovkách budeme moci sledovat osm proměn, které proběhnou pod dirigentskou taktovkou tria architektů a stavitelů ve složení Petr Portych, Sebastian Wojnar a Martin Štrouf.

Chaty a chalupy, které si vezmou do péče Petr, Martin a Sebastian, se nachází na zajímavých místech České republiky. Podíváme se na samoty, do lesů i k vodě. Pořad České chaty snů se zaměří na budovy jako takové, a ne na osobní lidské příběhy. I chata, která padá svým majitelům prakticky na hlavu, se dá proměnit vydařenou rekonstrukcí a chutí experimentovat ve výjimečný objekt.

Architekti Ing. arch. Petr Portych, MgA. Sebastian Wojnar a Ing. arch. Martin Štrouf ukáží divákům nejen to, co vše lze s chatami a chalupami provést, ale vezmou nás i na netradiční výlety. Pořad navíc okoření svými vizemi, vychytávkami a ostrým humorem. První díl bude k vidění již příští pátek.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací