Zloději, mágové, válečníci, šermíři a další nechyběli na premiéře fantasy dobrodružství Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

Legendární stolní hra na velkém plátně.

Pán jeskyně usedá do čela stolu a kolem něho zaujímají místa zloději, mágové, hraničáři, šermíři či alchymisté, aby se vydali za dobrodružstvím. A stačit k tomu bude tužka, papír, několikastěnné kostky a spousta fantazie. D&D legendou se inspirovalo i režisérské a scénáristické duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein, které natočilo fantasy film Dungeons & Dragons: Čest zlodějů.

Na české slavnostní premiéře Dungeons & Dragons: Čest zlodějů sice chyběli hlavní představitelé, jako jsou Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Hugh Grant, Chloe Coleman, Jason Wong či Daisy Head, ale diváky vítala pestrobarevná partička cosplayerů, která nabídla drobný průřez povoláními a rasami ze světa D&D. Nechyběla ani svítící dvacetičtyřstěnná kostka lákající zasednout ke stolu a pustit se do hraní.

Pozvání na speciální promítání a fotografování s neposednou bandou přijala celá řada známých osobností, mezi kterými nechyběli Vlasta Korec, Sharlota, Naomi Adachi, Matěj Paprčiak, Dominik Port, Stanislava Jachnická, Sámer Issa, Julián Záhorovský, Petr Zvěřina, Kristina Kloubková, Václav Kuneš a další. Jak to na slavností premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací