Anděl Páně 2 s Bartoškou, Bílou, Trojanem a Dvořákem míří do postprodukce

andel_pane_2_foto_posledni_klapka_00Za natáčením pohádky Anděl Páně 2 klapla poslední klapka.

Hrdinové štědrovečerní pohádky Anděl Páně se vrátí ve volném pokračování. Příběh se tentokrát bude točit kolem vzácného jablka ze stromu Poznání, které se zakutálí z nebe na Zemi. Stará známá dvojice anděl Petronel a čert Uriáš se proto v předvečer svátku svatého Mikuláše ocitnou v malém městečku, kde potkají nejen mnoho lidských čertů, andělů a Mikulášů, ale i holčičku Anežku (Anička Čtvrtníčková) a její maminku Magdalénu (Vica Kerekes).

Poslední klapka padla ve studiích České televize tento víkend a nyní Anděl Páně 2 míří do postprodukce. Jestli vše půjde podle plánu, vychutnáme si premiéru pohádky na začátku adventu 1. prosince 2016.

Kromě již zmíněných herců a hereček v malebném filmu uvidíme Jiřího Bartošku jako Pána Boha, Lucii Bílou v úloze svaté Lucie, Josefa Abrháma v roli svatého Petra, Jiřinu Bohdalovou jako duši, která přichází do nebe a spoustu dalších, jako jsou například Klára Issová, Gabriela Osvaldová, Veronika Žilková, Michal Horáček či Petr Čtvrtníček.

Na bohaté herecké obsazení je pyšný i režisér Jiří Strach. „Jsem moc rád a těší mě, že nejen Anděl Páně 2, ale vůbec moje práce, přitahuje ty nejlepší české herce. Že se na ně můžu spolehnout, opřít se o ně, že si vzájemně důvěřujeme. Při natáčení Anděla Páně 2, které bylo hodně náročné – točilo se v zimě, často v noci, střídaly se lokace – se dala dohromady skvělá parta a nejen herecká, ale v celém štábu. Producentky mi vytvořily vynikající podmínky, jedny z nejlepších jaké jsem kdy na natáčení měl. Já potřebuju být obklopen parťáky, s kterými se dá film utáhnout. Je to velmi důležité a věřím tomu, že nálada při natáčení se do výsledku promítne,“  prozradil Strach.

andel_pane_2_foto_posledni_klapka_04

andel_pane_2_foto_posledni_klapka_03

andel_pane_2_foto_posledni_klapka_02

andel_pane_2_foto_posledni_klapka_01

Foto: Česká televize a Marlene Film Production

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací