Štěstí na talíři nutriční terapeutky hvězd Lady Noskové pokřtili VIP hosté

Pochutnejte si na výtečném jídle s čistým svědomím.
 
 
 
O tom, jak jíst chutně, zdravě a vypadat přitom výborně, již nemusíme pouze snít. Známá nutriční terapeutka hvězd Lada Nosková vzala do jedné ruky pero a do druhé letité zkušenosti a vydala kuchařku Štěstí na talíři. 

Naditá kniha je nejen plná chutných receptů, ale prozradí nám i kalorické hodnoty, poměr bílkovin, tuků a sacharidů jednotlivých pokrmů. “Chtěla jsem, aby byla jídla výživově vyvážená, to je gró mé práce. Chci, aby lidé hubli, ale užívali si to, neměli hlad, cítili se syti a potažmo šťastni. Proto název Štěstí na talíři”, vysvětlila autorka Lada Nosková.

Kuchařku v Paláci knih Luxor pokřtili herečka Vlastina Svátková, moderátorka Jana Adamcová, návrhářka Kamila Vodochodská a výkonný ředitel divize knih Mladé fronty Tomáš Černý. Jmenované kmotry se svěřily, že mají s radami Lady Noskové jen ty nejlepší zkušenosti. Což dosvědčila i moderátorka akce Lejly Abbasové: „Lada je kreativní nejen ve vymýšlení receptů, a je to na knize znát, ale je i velmi kreativní v přístupu ke klientům.” 

Všichni přítomní navíc mohli přímo v knihkupectví ochutnat jeden z receptů, a to Fazolové brownie ozdobené čerstvým ovocem. „Recept naleznete na úplně poslední stránce kuchařky“, prozradila sama autorka Štěstí na talíři.

 

Anotace knihy Štěstí na talíři:

Život, jak jste ho ještě neochutnala. Protože jídlo v této kuchařce není hřích. Najíst se je normální. A nejen to. Každá lžíce by měla být zážitkem a radostí. Hlavně žádný špatný pocit nebo černé svědomí! Hubnutí se nerovná hladovění. Právě naopak. Čekají vás talíře plné barevného, chutného a zdravého jídla, které se na vás směje. Budete štíhlá, bez stresu a v pohodě. A přitom si pochutnáte! Vyladila jsem jídla, která tělu i duši dělají dobře. Vás i vaši rodinu čeká nový… lepší… život.

Lada Nosková již šestnáct let působí jako nutriční poradkyně a je známá terapeutka VIP osobností. Za svou kariéru sestavila více jak 3 000 osobních jídelníčků. Pod jejím vedením zhubly i mnohé slavné dámy, například herečky Kamila Špráchalová, Veronika Freimannová či Lejla Abbasová. Učí své klienty jíst zdravě, vyváženě a hlavně chutně. Klade důraz na kvalitní suroviny a perfektně vyladěnou skladbu stravy. Je majitelkou nutriční poradny Diet Plan a online výživové poradny MyDiet.cz.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací