Všechny prachy světa (2017)

Režie:
Premiéra v ČR: 25. 1. 2018 ()

Synopse: Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze.

Recenze:
Protože většina stopáže je k uzoufání nezajímavá, naskytne se nám otázka, proč by někdo chtěl vůbec něco takového natočit? Výsledný dojem nezachrání ani herecké obsazení. Christopher Plummer a Michelle Williams, možná jsme čekali víc, ale dobře. Nepochopitelná bude pro diváka zejména role Marka Wahlberga, známého akčňáka, který v tomto filmu hraje druhé housle, nebo spíš vůbec nehraje. Kromě toho, že neustále létá z Říma do Londýna a dělá Williams osobního řidiče, do příběhu nepřináší vůbec nic, a to je škoda. Protože když už máme ve filmu Wahlberga, tak to chce trochu vyždímat.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací