Sandra Nováková a Marek Adamczyk o natáčení seriálu Pod hladinou

Osm epizod a osm velkých případů.

Na kanál prima+ vstoupila nová osmidílná minisérie z prostředí policejních potápěčů s názvem Pod hladinou. Režie se chopil Vojtěch Moravec a scénář napsala Lucie Paulová. Ústřední trojici ztvárnili Matěj Hádek, Sandra Nováková a Marek Adamczyk.

„V každém díle uvidí diváci jeden velký případ. Každý díl přináší akci spojenou s potápěčskou, záchranářskou a policejní prací,“ slibují tvůrci, kteří přišli seriál představit na tiskovou konferenci.

Zde jsme se potkali i se Sandrou Novákovou, která hraje hlavní vyšetřovatelku Alici. Herečka během rozhovoru přiblížila nejen svoji roli, ale i to, jak se učila scénář, zda se také musela ponořit pod hladinu, či jak se natáčelo v exteriérech. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Herec Marek Adamczyk v seriálu Pod hladinou ztvárňuje policistu Zdeňka. Prozradil nám, že roli hned přijal, protože se těšil na natáčení na Slapech. Během rozhovoru dále přiblížil, jak probíhalo natáčení, jaký má vztah k vodě a že absolvoval krátký potápěčský kurz. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to vypadalo na tiskovém setkání, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací