Na slavnostní premiéře filmu Cena za štěstí se žádalo o ruku

Režisérku Olgu Dabrowskou doprovodili Tomáš Hanák, Ivana Chýlková, Pavel Řezníček a další herci a tvůrci.
 
 
Filmová sezóna roku 2019 byla zahájena. V pražském kině Lucerna se v úterý večer konala slavnostní premiéra dramatu Cena za štěstí, který nám ukazuje příběhy lidí, jež cestu ke svému štěstí někde ztratili a pokoušejí se jí znovu najít.
 
Speciální projekci uvedla bohatá tvůrčí i herecká delegace, kterou uzavřela režisérka Olga Dabrowská. Ta všem přítomným v sále popřála příjemnou podívanou a doporučila nachystat si kapesníky, protože budou potřeba. Mikrofonu se chopili i herci Ivana Chýlková, Tomáš Hanák, Pavel Řezníček, Jaroslav Plesl, Klára Pollertová-Trojanová, Simona Prasková, Olga Wdowiaková, Josef Trojan a další, kteří se semkli do kroužku a všichni naráz sdělili své dojmy z filmu či natáčení.

Tím ale překvapení v kině Lucerna neskončila. O slovo se přihlásila i láska. Olga Dabrowská pozvala na podium Martina, který před plným sálem požádal o ruku přítelkyni Marcel. Ta řekla ano a nechala si na prst nasadit prsten.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací