V Souboji divadel Praha se utkají Ivana Chýlková, Vladimír Polívka či Sara Sandeva

Druhý ročník projektu Roztančené jeviště nabídne dva finálové večery.
 
 
Tanec hýbe světem. Nespočet diváků si zamilovalo televizní show StarDance …když hvězdy tančí. Fanoušky sbírá i Roztančené jeviště – Souboj divadel Praha, projekt Tanečních kurzů Martina Šimka & Terezy Řípové s. r. o.. Letos proběhne ve Švandově divadle na Smíchově již druhý ročník na téma „30 let v rytmu svobody“.

A kdo letos nazuje taneční boty? Tango a cha-chu zatančí Adéla Gondíková a Martin Šimek, quickstep a sambu předvedou Berenika Kohoutová a Jakub Necpál, valčík a paso doble vystřihne Ivana Chýlková s Františkem Kopeckým, v rytmu slowfoxu a jivu se zavlní Sara Sandeva s Adamem Havlem a Josef Polášek s Petrou Stehnovou, waltz a sambu uvidíme v podání Miroslava Hraběte a Zuzany Šťastné a vášnivé tango a paso doble v režii Vladimíra Polívky a Dity Tuháčkové. Zda Jan Hájek a Tereza Řípová předvedou quickstep a rumbu ještě není jisté, protože herce trápí zdravotní potíže.

Abychom si letos užili tanečních výkonů vrchovatou měrou, připravili si pro nás organizátoři hned dva taneční večery. Ve čtvrtek 14. března 2019 proběhne finálový večer Nanečisto, kterým nás provede loňský vítěz David Gránský. Moderátorského žezla pátečního galavečera 15. března 2019 se chopí Tereza Kostková a Libor Bouček. O živý hudební doprovod se postará kapela Gin In Jam.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci, kde byl pokřtěn i kalendář Síla ženské křehkosti, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací