Na slavnostní premiéře snímku Na střeše nechyběla ani filmová střecha

Jiří Mádl představil svůj nejnovější snímek a zahrál si na fotomodela před filmovou kulisou.
 
 
V hlavních rolích dramatické komedie Na střeše sledujeme příběh profesora Rypara (Alois Švehlík), který nabídne dočasné útočiště Songovi (Duy Anh Tran). Oba hrdinové se postupně sžívají a obohacují i mění život toho druhého.

Herec Jiří Mádl již podruhé dokazuje, že jako režisér a scénárista má co nabídnout. Navíc, již nyní se můžeme těšit na jeho další film, ke kterému má už napsaný scénář.

Na slavnostní premiéře snímku Na střeše se sešla bohatá herecká i tvůrčí delegace. Alois Švehlík, Duy Anh Tran, Mária Bartalos, Vojtěch Dyk, Adrian Jastraban či David Švehlík se přišli nejen pozdravit s diváky v kinech Lucerna a Světozor, ale dokonce se i sešli a zapózovali před replikou filmové střechy v tamní galerii. Režisér a scénárista Jiří Mádl nezapřel svůj herecký talent, a dokonce si zahrál na několik vteřin na fotomodela.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Na střeše vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací