Tarantinův nejnovější film má mít premiéru v Cannes na výročí kultovky Pulp Fiction

Podívejte se na první trailer. Po boku Leonarda DiCapria, Brada Pitta či Margot Robbie se podíváme do Hollywoodu šedesátých let.
 
 
Americký režisér Quentin Tarantino dává přednost nejen kvalitě před kvantitou, ale preferuje i silné herecké obsazení a originalitu. Jeho devátý film Once Upon a Time in Hollywood, český název Tenkrát v Hollywoodu, není výjimkou. Již několik měsíců před uvedením do kin se snímek chlubí několika specialitami. Nejnovější zprávy uvádějí, že Tenkrát v Hollywoodu bude v premiéře uveden na filmovém festivalu v Cannes, a to 21. května 2019. Přesně v tento den slaví pětadvacetileté výročí jeho kultovní snímek Pulp Fiction: Historky z podsvětí.

Snímek nás zanese do Hollywoodu šedesátých let, kde se potkáme s Leonardem DiCapriem jako se stárnoucí západní hvězdou Rickem Daltonem a Bradem Pittem, ztvárňujícího Cliffa Bootha. Sharon Tate si zahrála stále populárnější Margot Robbie. I když se děj odehrává v roce její tragické smrti, první zprávy však uvádějí, že se film nezaměřuje na vraždy Mansona, ale zkoumání Hollywoodu. V dalších rolích se představí Luke Perry, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Al Pacino, Tim Roth, Emile Hirsch, Kurt Russell a mnoho dalších.

I když před premiérovým uvedením v kinech či festivalu nás čeká ještě několik týdnů, tvůrcí zveřejnili teaser trailer odhalující první záběry a celkovou atmosféru krimi dramatu.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 8. srpna 2019.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací