Nové plakáty Spider-Man: Daleko od domova nás zavedou do Berlína, Londýna či Benátek

Dočkáme se i filmového plakátu s pražskou tematikou?
 
Že se pavoučí hrdina vydá objevovat svět už víme. Akční dobrodružství Spider-Man: Daleko od domova se natáčelo v mnoha výrazných evropských destinacích, a to včetně Prahy, která si tu zahrála samu sebe. I první plakát se pyšnil „samolepkami“ míst, kam se Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland) rozhodl vycestovat. Nyní si pro nás tvůrci připravili novou sérii plakátů, kde se Spider-Man spouší z benátského mostu, vyšplhal na London Eye či seskočil před Braniborskou bránu. A co Karlův most, na ten se zapomnělo?


Peter Parker se vydává se svými kamarády na prázdniny do Evropy. Pohodová dovolená se ovšem nekoná, protože se na scéně objeví agent Nick Fury, který po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. Ve filmu se vedle Toma Hollanda představí i Jake Gyllenhaal jako Quentin Beck / Mysterio, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei, Jon Favreau, Michael Keaton, Angourie Rice, Martin Starr, Numan Acar, Tony Revolori, Jacob Batalon a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 4. července 2019.

Nové plakáty Spider-Man: Daleko od domova:

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací