Hra o trůny poslední série: Premiéra 1. dílu závěrečné řady v multikině CineStar

Osmá sezóna Game of Thrones začíná!
 
 
Po roční pauze se na televizní obrazovky vrací oblíbený fantasy seriál Hra o trůny. Premiéra 8. série je naplánovaná na 15. dubna 2019. Při této příležitosti si multikino CineStar připravilo pro fanoušky GoT oblíbenou akci, a to premiéru prvního dílu na velkém plátně.

Promítání úvodní epizody poslední řady Hry o trůny proběhne ve spolupráci s HBO v pondělí 15. dubna 2019 ve všech multikinech CineStar v České republice od 20:00. Zhlédnout budeme moci nejen první díl, ale i medailonky jednotlivých rodů v délce 7 x 4 min.

Lístky budou k dostání na pokladnách jednotlivých multikin. Vydávání vstupenek odstartuje v pátek 12. dubna s otevřením pokladen. Každý člen CineStar Clubu má nárok na dvě vstupenky zdarma.
 
Co: Premiéra 1. dílu závěrečné řady seriálu Hra o trůny pro členy CineStar Clubu (formát 2D s českými titulky, přístupnost od 18 let)

Kdy: 15. dubna 2019 v 20:00 hodin

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti: cinestar.cz
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací