Vyfotografoval se Jared Leto jako „živý upír“ Morbius?

Natáčení filmu Morbius právě probíhá.
 
 
Americký herec Jared Leto má na kontě již superpadoucha Jokera. Jak to bude s tímto antihrdinou se zelenými vlasy a charakteristickým smíchem je ve hvězdách, ale jisté je jedno, již příští rok se nám v kinech představí jako Morbius.

Dr. Michael Morbius trpěl vzácnou krevní poruchou. Experimentální domácí léčba se mu ovšem trochu zvrtla a stal se z něho “živý upír” lačnící po krvi. Natáčení akčního sci-fi hororu právě probíhá a na instagramovém profilu Jareda Leta se objevila fotografie s hashtagem #MORBIUS, kde herec sedí s obnaženou hrudí a červenou skvrnou na ústech. Zda se jedná o umělou krev a ochutnávku vzhledu Morbiuse ví jen sám herec, ale pohled to není vůbec špatný.

V dalších rolích se představí Adria Arjona (Martine Bancroft), Matt Smith (Loxias Crown), Al Madrigal (Agent Rodriguez), Chris Dodd (State Trooper) a další.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 30. července 2020.

 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Happy Bday This Is War. Come hear the album live at #CampMars Malibu. TIX ON SALE NOW! #linkinbio #MORBIUS #cake #cheatmeal #rainbow

Příspěvek sdílený JARED LETO (@jaredleto),


 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací