Premiéra Avengers: Endgame přinesla dojetí i nadšení

Leová, Kavalčík, Geislerová, Vojnar a další neodolali fenoménu jménem Avengers.
 
 
Už je to tady! Po více jak deseti letech vyvrcholila superhrdinská sága filmem Avengers: Endgame. A slavnostní pražská premiéra byla nejen plná hostů a fanoušků, ale i popcornu, dojetí, nadšení a cosplayerů.

Vše samozřejmě odstartovalo pořízením vstupenek. Početná parta hrdinů i padouchů vzala tamní pokladny útokem a oznámení, že sál je již vyprodaný početné skupince radost neudělalo. Stačilo ovšem pohrozit rukavicí s Kameny nekonečna a lístky se jako zázračným lusknutím prstů objevily.

Poté nastalo šílenství v samotném foyer kina. Směsice návštěvníků se proplétala mezi Avengers. Samozřejmě nechybělo ani oblíbené pózování a fotografování s oblíbenými postavami. Monika Leová se ocitla v objetí Groota, Tereza Budková si potěžkala repliku Thorova kladiva, zbraní se chopili Michal Kavalčík se synem Alexem a Victorii Velvet zaujala zářící rukavice s Kameny nekonečna. Filmový zážitek si nenechali ujít ani Braňo Polák, Petr Vojnar, Jakub Kohák, Leona Machálková, Peter Pecha, Aňa Geislerová, Tomáš Krejčí či Petra Černocká s dcerou Barborou Vaculíkovou.

Jak to na premiéře Avengers: Endgame vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu a (již brzy) krátkém videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací