Série plakátů: Sophie Turner není pouze Sansa Stark ze Hry o trůny, ale i Dark Phoenix

Sansu Stark, Dark Phoenix i Jean Grey spojuje jedna žena, a to herečka Sophie Turner.
 
 
Anglická herečka Sophie Turner se sice proslavila jako Sansa Stark z fantasy série Hra o trůny, ale v poslední době o ní stále více slýcháme jako o snoubence Joea Jonase (bývalý člen kapely Jonas Brothers) a především díky blížícímu se datu premiéry akčního sci-fi X-Men: Dark Phoenix, kde ztvárňuje ústřední postavu.

Jean Grey (Sophie Turner), členka skupiny X-Menů, je během záchranné mise zasažena neznámou kosmickou silou. Tato nehoda ji tak promění v jednoho z nejsilnějších mutantů. Mladá Jean se ovšem s nově získanou nestabilní mocí a se svými osobními démony špatně vyrovnává a začíná se měnit v hrozbu.

Česká premiéra snímku je naplánovaná na 6. června 2019. Než ale toto datum nastane, prohlédněte si sérii mezinárodních plakátů, které ztvárňují Sophie Turner jako Dark Phoenix. Nechybí ani dva nejnovější přírůstky.

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací