Pokračování seriálu Přijela pouť nás vezme do devadesátek

Zavzpomínejte na devadesátá léta s Jakubem Prachařem, Evou Holubovou či Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem.
 
 
Režisér Petr Němeček a scénárista Petr Kolečko opět spojili síly a připravili si pro nás pokračování seriálu Přijela pouť, kde jsme se seznámili s rodinnou Dresslerových. Ve druhé řadě s názvem Pouť: Rozjetý devadesátky přichází Daniel Dressler (Jakub Prachař), do Prahy, aby pracoval v menší realitní firmě v Paláci kultury, vídal syna a žil poklidný život bez pouti.

Ale ani devadesátá léta nepřinesou Danielovi klid. Chvíli po nástupu dostává jeho zaměstnavatel infarkt a Daniel zůstává ve firmě sám se dvěma kolegy, a to naivním Frantou Kulichem, který je posedlý muzikálem Drákula a nesmělou Anežkou Kosovou.

Seriál přinese spoustu vtipných situací, protože muzikál se zkouší jen o pár pater níž, než sídlí realitní firma, v budově probíhá kongres ODS a na scéně se objeví i dotěrný vekslák. Jak bude seriál navazující na Přijela pouť vypadat, naznačuje trailer k prvnímu dílů.

V hlavních rolích se představí Jakub Prachař, Matěj Dadák, Eva Holubová, Lucie Vopatová, Jaromír Dulava, Ondřej Pavelka, Michal Suchánek a Richard Genzer.

První díl Pouť: Rozjetý devadesátky bude k vidění od 5. května na novém videoportálu Televizeseznam.cz.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací