Animák Tajný život mazlíčků 2 představuje zvířecí hrdiny sérií umělecky pojatých plakátů

Na chlupaté parťáky čeká nová mise.
 
 
Tvůrci animovaného dobrodružství Tajný život mazlíčků již v roce 2016 předvedli, že jejich fantazie je nejen kreativní, ale i zábavná. To dokazují i nyní, když zhruba měsíc před premiérou pokračování zveřejnili novou sérii plakátů, které působí, jako by děti dostaly za úkol ztvárnit svoje oblíbené hrdiny pomocí koláží z výstřižků z novin, časopisů či nejrůznějších látek.

Poté, co pejsek Max prožil svoje životní dobrodružství a začal se smiřovat s faktem, že se o svoji paničku Katii dělí s novým psím členem domácnosti, musí se vypořádat s dalšími novinkami, a to je muž, těhotenství, dítě a následný pobyt v přírodě, který Maxovi naordinoval veterinář. Ale ani ostatní mazlíčci, se kterými jsme se seznámili v prvním dílu, se neválí ve vyhřátých pelíšcích. Ve chvíli, kdy fenka Daisy přijde požádat o pomoc bílého králíka Snížka, musí se spojit celá parta, aby úkol splnila. Premiéra Tajného života mazlíčků 2 v českých kinech je naplánovaná na 20. června 2019.
 
Plakáty Tajný život mazlíčků 2:

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací