Amadeus LIVE, Šíleně smutná princezna či Šakalí léta na Soundtrack Poděbrady 2019

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií začíná za 100 dní.
 
 
Koncem srpna ožije středočeské lázeňské městečko filmovou hudbou, protože od 29. srpna do 1. září 2019 se zde uskuteční další ročník festivalu Soundtrack Poděbrady, který v rámci programu přináší nejen největší hvězdy filmového hudebního průmyslu, ale především spojuje filmovou hudbu a multimédia. Letos se můžeme těšit na legendární pohádku, Formanova Amadea, Šakalí léta s velkoformátovou projekcí či českou koncertní premiéru We Will Rock You.

Za vznikem Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady stál roku 2016 Michal Dvořák, kdy se konal nultý ročník. Nyní se festival do Poděbrad vrací počtvrté a rozhodně netroškaří. K velkým lákadlům letošního ročníku patří velkoformátové promítání oscarového filmu Miloše Formana se symfonickým orchestrem Amadeus LIVE, filmová pohádka Šíleně smutná princezna s živým provedením hudby Jana Hammera, česká koncertní premiéra muzikálové rockové senzace s největšími hity skupiny Queen We Will Rock You či světová premiéra koncertního provedení filmu Šakalí léta s velkoformátovou projekcí. I tento rok se bude tančit. Na malé i větší tanečníky a tanečnice čekají pohádkové melodie v tanečních choreografiích Jana Ondera v rámci odpolední akce Hvězdy StarDance: Z pohádky do pohádky. Vstupenky na hlavní program lze zakoupit právě teď on-line nebo během konání festivalu přímo na místě. Doprovodný program v parku je zdarma.

Tyto novinky představil na tiskové konferenci zakladatel Soundtrack Poděbrady Michal Dvořák a letošní festivalové hosté a aktéři Jan Hřebejk, Martin Dejdar, Berenika Kohoutová, Jan Onder, Jiří Hubač a další. Jak to na TK vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 
Co: Soundtrack Poděbrady 2019

Kdy: 29. 8. – 1. 9. 2019

Kde: Poděbrady

Podrobnosti: soundtrackfestival.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací