Černá hudební komedie Bourák: Režisér Ondřej Trojan začal natáčet svůj pátý celovečerní film

Zjistěte, co může způsobit jedna letní bouřka, jedna městská vyhláška, sada golfových holí, rock and roll a jedna hodně naštvaná dcera.
 
 
Režisér Ondřej Trojan se pustil do práce na svém pátém celovečerním snímku (Toman, Občanský průkaz, Želary, Pějme píseň dohola), tentokrát s názvem Bourák. Štáb se vydal do severočeského Varnsdorfu, aby ho proměnil ve filmový ŠLUKDORF, který je plný nonstop heren, kasin a šlapek. Vedle herců, jako jsou Jiří Macháček, Kristýna Boková či Kateřina Winterová uvidíme i Ivana Trojana, který hraje pod režijní taktovkou svého bratra poprvé.

Černá gangsterská hudební komedie Bourák nám ukáže, co mohou způsobit zdánlivě obyčejné události nebo předměty, jako jsou letní bouřka či sada golfových holých. Scénář Petra Jarchovského, který vznikl podle předlohy Evity Naušové, nás seznámí s osmnáctiletou Kamilou, která má plné zuby nejen malého města kde „chcípl pes“, ale i své práce v nonstopu pro zoufalce a vlastní rodiny. Její otec, který si říká BOURÁK, kšeftuje s vraky aut. Ještě tu je její bratr, zastydlý puberťák s otřískaným růžovým Cadillacem.

V ústřední roli Kamily se předvede studentka konzervatoře Veronika Marková a Ivan Trojan se převtělí do velkého Bouráka. Jiří Macháček se stane majitelem kasina a zhrzeným ctitelem Markéty (Kristýna Boková). Jeho nesnesitelnou ženu si zahraje Petra Nesvačilová. Obsazení dále nabídne jména, jako jsou Kateřina Winterová, Jiří Šimek, Jaromír Dulava, Milan Ondrík, Aleš Najbrt a další.

Jarní předtáčka by měla trvat do začátku června. Poté se štáb na místo činu vrátí na podzim. Premiéra filmu v českých kinech je naplánovaná na jaro 2020.

(Foto:  Bára Lockefeer)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací