The King’s Man: Prequel k sérii Kingsman by měl do kin dorazit příští rok

Tajní agenti organizace Kingsman se vrátí do kin.
 
 
Akční dobrodružné komedie Kingsman: Tajná služba a Kingsman: Zlatý kruh se dočkají prequelu s názvem The King’s Man. Režie se opět chopí Matthew Vaughn, který má na svém režisérském kontě kromě předchozích Kingsmanů například i snímky X-Men: První třída, Kick-Ass, Hvězdný prach či Po krk v extázi. Tentokrát nás zavede do doby, kdy se tajná organizace Kingsman teprve formovala.

To pro fanoušky série znamená hned několik věcí. Podíváme se na počátek. Na agenty/agenta Kingsman čeká nový úkol, a to zachránit miliony lidí před těmi nejhoršími tyrany a zločinci historie. Bohužel se ale budeme muset obejít bez Eggsyho (Taron Egerton) a Harryho Harta (Colin Firth), kteří se součástí týmu stali až později. Dle nejaktuálnějších informací je premiéra filmu naplánovaná na únor 2020 a obsazení by mělo čítat jména jako Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Charles Dance a další.

(Obr: 20th Century Fox)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací