Petr Švancara, Vlaďka Erbová a desítky dětí na předpremiéře Tajný život mazlíčků 2

Nedělní brunch v Cinema City Velký Špalíček přinesl nejen animované dobrodružství, ale i virtuální realitu či soutěžní překážkovou dráhu.
 
 
Dvojka animáku Tajný život mazlíčků je právě teď k vidění v kinech. Brněnští malí i velcí milovníci kočiček, pejsků, morčátek, králíčků či andulek příchod tohoto snímku oslavili slavnostním brunchem s exkluzivní předpremiérou.

Na speciální promítání do multikina vyrazili například herci brněnského divadla, bývalá fotbalová hvězda Petr Švancara nebo Vlaďka Erbová s dcerou Viktorkou a synem Markusem. Brněnský zpěvák, herec, dabér a moderátor Robert Jícha si dopoledne strávené v kině pochvaloval: „Byla to krásná akce i film, moc jsme si to užili celá rodina.”

Na všechny pozvané hosty čekalo ve foyer kina bohaté občerstvení a doprovodný program, který klukům a holkám umožnil vyzkoušet si virtuální realitu či absolvovat soutěžní překážkovou dráhu. Hlavním aktérem snímku, teriérem Maxem, a dalšími zvířecími hrdiny, se inspirovala i umělkyně, která na dětských rozesmátých tvářích vytvořila tematické malby. Chybět samozřejmě nesměla oblíbená tombola o pohádkové dárky.

(Foto: Cinema City)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací