První trailer komedie Román pro pokročilé s Vašutem, Etzlerem a Čvančarovou

„Když se věci zvrtnou…“
 
 
Po filmu Sezn@mka zamíří do kin další komedie od režisérky Zity Marinovové, a to Román pro pokročilé, který nás zavede do světa rozvedených mužů. Noblesní šarmantní světák Rudolf (Marek Vašut) je nucen se po rozvodu s manželkou (Vanda Hybnerová) přestěhovat do venkovského hotelu, jež vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rudolf a Arnošt se budou muset vypořádat nejen s kocovinou, ženami a hotelovou recepční Nikolou (Berenika Kohoutová), ale i majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), která si jde tvrdě za svými zájmy. Jak bude druhý celovečerní film režisérky a scénáristky Marinovové vypadat, naznačuje první trailer.

„Režijní práci na tomto filmu bych nazvala krocením divé zvěře. Pánové Vašut a Etzler se totiž do svých postav vžili natolik, že na place rozehrávali situace daleko za hranice scénáře, při čemž se nezřídka inspirovali zážitky z vlastních životů. A když se vám sejde takováto partička, ve střižně pak máte materiál ne na jeden film, ale na tři,“ svěřila se Zita Marinovová.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 19. září 2019.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací