Jiří Langmajer, Ivana Chýlková a Lucie Žáčková natáčí český film Chlap na střídačku

Štáb zavítá během léta do mnoha pražských lokací.
 
 
Režisér Petr Zahrádka (film Doktor Martin: Záhada v Beskydech, seriály Dáma a Král či Strážmistr Topinka) právě teď v Praze natáčí novou komedii Chlap na střídačku, která nám přiblíží jeden neobvyklý milostný trojúhelník. Jiří (Jiří Langmajer) je už patnáct let ženatý, přitom ale má delší poměr s jinou ženou. Jeho manželka Zuzana se rozhodne svoji sokyni Lenku navštívit. Z jejich setkání ovšem vznikne prazvláštní dohoda, a to, že se o Jiřího budou dělit. Tato “střídavá péče” ovšem může být nejen plná potěšení, ale i nesnází a komplikací.

Vedle Jiřího Langmajera se ve filmu předvedou Ivana Chýlková a Lucie Žáčková jako dvě osudové ženy. Dalších rolí se chopí Iva Janžurová, Pavel Nový nebo Martin Pechlát. Herci a štáb se budou v pražských lokací pohybovat do konce srpna 2019. Premiéra komedie Chlap na střídačku v českých kinech je naplánovaná na 13. února 2020.

(Foto: archiv filmu Chlap na střídačku)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací