Těhotná Tereza Voříšková, Kryštof Hádek či Lukáš Langmajer dotočili film 3Bobule

Podívejte se na krátké video z natáčení.
 
 
Série filmů Bobule snoubící humor, krásu vinohradu a chuť vína se pyšní třetím přírůstkem. Česká komedie 3Bobule, jež se převážně natáčela na Moravě, se dočkala poslední klapky a nyní míří do postprodukce. Tereza Voříšková (nyní Tereza Ramba), Kryštof Hádek, Lukáš Langmajer, Miroslav Táborský a nespočet dalších herců si tak může odpočinout po náročném natáčení během parného léta.

V komedii 3Bobule se opět podíváme na Moravu, a především na to, kam se posunuli oblíbení hrdinové. Jsou o deset let starší a řeší „dospělé“ problémy jako je chod vinařství, rodina a vlastní vztahy. Vyprávění nás tentokrát zavede nejen do Mikulova, ale představí nám i Moravskou Novou Ves, Klentnici, Sedlec, Bulhary, Strachotín, Dolní Věstonice, Pavlov nebo Zaječí.

Herci si nemohli vynachválit nejen atmosféru na place, ale i práci celého štábu. Miroslav Táborský prozradil, že měl pocit, jako by se vracel za příbuznými. Práci na filmu si pochvaloval i Kryštof Hádek, který tentokrát strávil na Moravě větší časové bloky a nemusel strávit tolik času na D1. S úsměvem ale dodal, že se musel vyhýbat nabídkám na košt, jinak by to dopadlo špatně.

Nejtěžší na natáčení byla asi horka, která toto léto panovala. „Bylo to moc hezké a všichni se o mě krásně starali, protože to pro mě bylo náročnější. Točili jsme ve vinohradech, kde bylo i 40 stupňů, ale omdlívali jiní, já naštěstí ne,“ řekla Tereza Ramba, která roli Kláry zvládla i přes vysoký stupeň těhotenství.

V dalších rolích uvidíme Braňa Deáka, Michala Isteníka, Mariána Rodena, Radima Nováka, Lumíru Přichystalovou, Tomáše Měcháčka, Karla Rodena či Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha. Ve filmu zazní v několika obrazech hlas Václava Postráneckého, jemuž je film věnován.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 12. března 2020.

 

(Foto: Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací