Trailer: Jiří Langmajer bude opět řvát na své svěřence jako Luboš Hrouzek v seriálu Lajna 2

„Za pět minut na ledě.“
 
 
Stýskalo se vám po peprných a přímočarých pokynech, nadávkách, hláškách a přirovnáních, kterými častuje Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) všechny ve svém okolí? Oblíbený seriál scénáristy Petra Kolečka se vrací na obrazovky počítačů, tabletů či mobilních telefonů.

V Lajně 2 se Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) vrací do Slavie, aby ji zachránil v druhé nejvyšší soutěži. Za přesunem do Prahy stojí další hokejový šílenec a autorita, a to Hrouzek starší (Stanislav Šárský). Ze stěhování je nadšená Deniska (Hana Vagnerová). Zápas Slavie a Havířů se blíží a s ním i drsná dávka humoru.

V dalších rolích se představí Václav Neužil, Michal Suchánek, Tereza Vilišová, Tomáš Dastlík, Igor Bareš, Patrik Děrgel, Norbert Lichý a Zdeněk Piškula. Než budeme moci v úterý 24. září 2019 zhlédnout na Televizeseznam.cz premiéru prvního dílu, tvůrci zveřejnili krátkou ukázku, ve které Luboš Hrouzek své svěřence rozhodně nešetří.

(Foto: Stream)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací