Ve čtvrtém pokračování akčního sci-fi Matrix se vrátí Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss

Psaní scénáře a režie se chopí Lana Wachowski.
 
 
Dlouhé kožené pláště a temné sluneční brýle budou opět v kurzu. Návrat totiž hlásí legendární série Matrix. Dvacet let po uvedení prvního filmu (1999) studio Warner Bros. oznámilo, že se chystá The Matrix 4 (zatím pouze neoficiální pracovní název). Na režisérské a scénáristické křeslo se vrátí Lana Wachowski, kterou studio označilo za vizionářku a je nadšeno, že vznikne další kapitola Matrix univerza.

Tím ale návraty nekončí. Pokračování se neobejde bez ústředního páru Neo a Trinity, který opět ztvární Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss. Nad postavou Morpheuse se zatím vznáší otazníky. Spekuluje se o tom, že by byl Laurence Fishburne vystřídán mladším kolegou. Studio Warner Bros. se snažilo o oživení ságy již dříve, ale kvůli právům to bohužel nešlo. Jeho snahy nejsou neopodstatněné, vždyť všechny tři předchozí snímky (Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions) globálně vydělaly přes 1.6 milirad dolarů.

(Foto: The Matrix Reloaded, Warner Bros.)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací