Na slavnostní premiéře seriálu Lajna 2 se potkali Jiří Langmajer, Michal Suchánek i Daniel Strejc

Trenér, který se s ničím a nikým nemaže, se vrací na scénu.

 

Již za týden se na videoportál Televizeseznam.cz vrátí divácky oblíbený seriál z produkce Streamu Lajna 2, ve kterém se bude opět rozčilovat Jiří Langmajer jako Luboš Hrouzek. Na slavnostní premiéru druhé sezóny zavítal nejen milovaný a proklínaný trenér s tváří Jiřího Langmajera, ale i nové tváře Tereza Vilišová či Michal Suchánek.

Šéf hrané tvorby Daniel Strejc na speciálním promítání prozradil, že je velkým fanouškem sportu a dodal, že se se scénáristou Petrem Kolečkem přetahují o to, kdo vymyslí lepší zápletku jednotlivých dílů. Pozdravit se s diváky přišel i Jiří Langmajer, který se svěřil, že hokej má rád, když je doma v teple a pustí si utkání v televizi. Nechyběli ani nováčci, a to Michal Suchánek a Tereza Vilišová. Suchánek hraje v seriálu kustoda Frantu, pro kterého je hokej vším. Dokonce je označován za většího srdcaře, než je Luboš Hrouzek.

Děj druhé řady Lajny nás zavede z Havířova do Prahy, protože na popud Hrouzka staršího (Stanislav Šárský) se Luboš Hrouzek vrací na pozici trenéra Slavie. Začátky ale nebudou vůbec jednoduché, protože jeho odchod z klubu za podivných okolností leží nejen některým hráčům, ale i fanouškům stále v žaludku. Z přesunu je ovšem nadšená jeho přítelkyně Deniska (Hana Vagnerová), která se těší na nakupování a návštěvy tamních klubů a kaváren.

Jak to na slavnostním promítání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací