Brad Pitt dorazil na pražskou premiéru filmu Ad Astra

Hollywoodská star se ochotně fotila s hosty a ani nemrkla.
 
 
Dobrodružný sci-fi thriller Ad Astra láká nejen na výpravu až na okraj sluneční soustavy, ale i na herce Brada Pitta. Fešák, nad kterým zaplesalo nejedno ženské srdce, čekal na nedočkavé diváky ve foyer pražského kina, aby jim slavnostní projekci okořenil společnou fotografií.

Přátelský úsměv, bílá košile s vestičkou a ležérně přehozené sako přes rameno. Tento elegantní outfit zvolil Brad Pitt na pražskou slavnostní premiéru filmu Ad Astra, kde ztvárnil hlavní roli. Desítky fanoušků hollywoodského herce si tak mohli s Bradem udělat selfie. Pravdou je, že dámy byly z této možnosti více nadšeny. Dokonce mu odpustily i fakt, že stál poněkud strnule. Herec byl totiž z vosku. Ale tento malý detail celkový zážitek ani trochu nezkazil. S Bradem zapózovali například Vlasta Korec, Monika Leová, Eva Feuereislová, Michaela Nosková, Josef Kurka s Barborou Mottlovou, Kamila Nývltová, Miroslav Dubovický, Martin Dubovický, Ornella Koktová, Petr Zvěřina a mnozí další.

Poté mohli všichni hosté usednout do sálu IMAX a vydat se až na okraj sluneční soustavy. Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) je totiž vyslán na nebezpečnou misi, aby vypátral a zastavil příčinu ničivých výbojů. Co na něho na konci nebezpečné cesty čeká?

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací