Filmové události #40/19: Je tu první trailer na Birds of Prey a mnohem více

Co týden dal a vzal.
 
 
S ukázkou přišla i Dokonalá lež. Netflix zase představil svoji novinku 6 Underground. A pochlubil se i s fotkami k nové řadě The Crown, na kterých figuruje princezna Diana. Disney na druhou stranu oznámilo, že bude i trojka Raubíře Ralfa. A na závěr smutná zpráva, opustil nás Karel Gott.

#40/19

Hned na úvod týdne se představil první oficiální trailer nové komiksovky z dílny DC nazvané Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). Snímek se zaměřuje na titulní Harley Quinn a její společnice jako je Huntress nebo Black Canary, které se společně postaví záporákovi jménem Black Mask. Do českých kin pak film vstupuje začátkem příštího února.

S ukázkou se předvedlo i drama Dokonalá lež. Zde sledujeme podvodníka Roye, který potkává dobře zaopatřenou vdovu Betty, kterou se chystá oklamat, ovšem do hry vstupují city a vše se naráz stává složitější. Ústřední duo zde ztvárňují Ian Mckellen a Helen Mirren, což zaručuje jistou kvalitu. Přesvědčit se o tom můžeme už letos během Vánoc.

Do třetice všeho dobré tu pak máme akční thriller 6 Underground, který vznikl pod taktovkou Netflixu. Režie se zde ujal král výbušných akčňáků Michael Bay. Snímek má mimo jiné i poměrně kvalitní obsazení, ve kterém figurují Dave Franco, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent či Ben Hardy. Na Netflixu bude tento akčňák k vidění již od 13. prosince.

Netflix pak představil i nové fotografie k očekávané třetí řadě úspěšného seriálu The Crown, kterou začne vysílat od 17. listopadu. Na obrázcích je mimo jiné k poprvé k vidění i princezna Diana, kterou zde ztvární Emma Corrin, spolu s princem Charlesem v podání Joshe O’Connora.

(Foto: Splash News)

Co by to však bylo za týden bez Disneyho. A tak se i to prorvalo na čestný seznam se svojí novinkou. Tvůrci totiž oznámili, že se oficiálně chystá i třetí pokračování Raubíře Ralfa. První dva díly ze světa arkádových her slavily poměrně velké úspěchy, a tak není divu, že Ralfa a jeho kamarády uvidíme na velkém plátně i do třetice.

Teď se ale přesuňme na domácí scénu. Tu zasáhla velmi smutná zpráva. Opustil nás totiž Karel Gott. Legendární český zpěvák v noci z úterý na středu podlehl akutní leukémii. Gott byl sice nejznámější jako hudebník, ale měl i hereckou kariéru. Objevil se v několika pohádkách. Poprvé hrál v šedesátých letech ve snímku Kdyby tisíc klarinetů, jeho konto však čítá i mnohé další snímky. Pro mnohé filmy či seriály nazpíval i populární písně, nejznámější je znělka dětského animáku Včelka Mája, nebo píseň „Kdepak ty ptáčku hnízdo máš“ ze Tří oříšků pro Popelku. V neposlední řadě pak o něm v uplynulém roce natočila dokument Olga Špátová, ten bude k vidění v příštím roce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací