Filmové události #42/19: Novinky ke čtvrtému pokračování Matrixu, novému Dr. Dolittleovi i Batmanovi a mnohem více

Týden sequelů, spin-offů a remaků.
 
 
Robert Downey Jr. se představil jako nový doktor Dolittle v prvním traileru. Ve čtvrtém pokračování Matrixu se zase objeví Neil Patrick Harris. V připravovaném Batmanovi se k Robertu Pattinsonovi přidají i Paul Dano a Zoë Kravitz. Chystá se i pokračování animáku Slepičí úlet. Na druhou stranu Bratrstvo neohrožených chystá pokračování seriálu. Populární muzikál Pomáda zase připravuje spin-off v podobě seriálu ze střední. Je tu i trailer ke snímku Bombshell. V ukázce ke svému druhému filmu si zařádil i králíček Petr. Seriál The Crown pak sdílel první plakát. A Jennifer Aniston rozbila Instagram?

#42/19

Všichni jistě pamatují Eddieho Murphyho v ikonické roli veterináře, co dokázal mluvit se zvířaty. A právě k tomu se vztahuje první událost. V současnosti se totiž chystá remake této již kultovní komedie. V roli zvířatům rozumějícího lékaře se tentokráte objeví Robert Downey Jr., který se představil i v první ukázce. Vedle něj se zde představí pozoruhodný herecký ansámbl skládající se z osobností, jako jsou např. Tom Holland, Michael Sheen, Rami Malek, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, Kumail Nanjiani, Antonio Banderas, Selena Gomez, John Cena nebo Octavia Spencer a mnozí další. Do kin se Doktor Dolittle chystá již v lednu.

Jak již bylo před nedávnem oznámeno, režisérka Lana Wachowski chystá čtvrté pokračování populární sci-fi Matrix. Kromě toho, že se do svých rolí coby Neo a Trinity navrátí Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss, tak je nově zpátky i Jada Pinkett Smith jako Niobe. To však není vše, nováčkem v sérii se stal Neil Patrick Harris, jak bylo nedávno oznámeno, v zatím nespecifikované roli. Premiéra čtvrtého Matrixu se pak plánuje až na rok 2022.

Nebyl by to však týden bez komiksu, a tak se žhavými novinkami přišlo i studio DC. V První řadě vypustilo první fotografie z natáčení dvojky sebevražedného oddílu. Jsou na nich poprvé k vidění postavy, které se ve snímku objeví.

(Foto zdroj: screenrant.com)

Co však zaujme více, je chystané nové zpracování Batmana. Jak již bylo dříve oznámeno, titulního netopýřího muže zde ztvární Robert Pattinson, o tom, kdo se objeví po jeho boku, se však dlouho spekulovalo. V jednu chvíli byl ve hře Jonah Hill, z toho však poměrně rychle sešlo. V uplynulých dnech však bylo konečně oznámeno, že Pattinsonovi budou dělat společnost Paul Dano jako Riddler a Zoë Kravitz jako Catwoman.

A po čtvrtém Matrixu a dvojce Sebevražedného oddílu tu máme další sequel. Druhý díl totiž připravuje i animák Slepičí úlet, jak bylo nedávno oznámeno. Od prvního filmu uběhlo již necelých dvacet let, a tak byli fanoušci touto zprávou značně překvapeni. Detailů se však zatím nedočkali.

Na druhé straně tu pak máme i spin-offy. Ten první se vztahuje k miniseriálům Bratrstvo neohrožených a The Pacific. Oba pořady z válečného prostředí se dočkaly seriálového pokračování pod názvem Masters of the Air. I ten bude, jako předchozí díla, vznikat v produkci Stevena Spielberga a Toma Hankse. Vysílat se pak má na Apple TV Plus.

Druhý spin-off se týká oblíbeného muzikálu Pomáda. Pro tu si tvůrci rozhodli vytvořit navazující seriál odehrávající se na střední škole. Spin-off s názvem Rydell High pak bude k vidění na stanici HBO Max.

Samozřejmě by to nebylo ono bez trailerů. Vedle Dolittla se v první ukázce k dramatu Bombshell představily neohrožené krásky Margot Robbie, Charlize Theron, Jennifer Morrison, Nicole Kidman či Alice Eve. Životopisný snímek pak vypráví skutečný příběh skupiny žen, které se rozhodli podat si šéfa stanice Fox News Rogera Ailese a skoncovat s toxickou atmosférou, kterou ovládal celou stanici. Do našich kin se pak film chystá již začátkem ledna.

V dalším traileru si pak zařádil neposedný králíček Petr. Ten se ukázal v prvním klipu ke svému druhému dílu. Oblíbená pohádka o králíčkovi rebelovi tak pokračuje a na její rozuzlení se mohou fanoušci těšit již začátkem dubna.

Uplynulý týden pak přinesl i první plakát k oblíbené sérii The Crown. Ta na listopad chystá na Netflixu již třetí řadu, ve které se představí o něco málo starší verze královny, prince Philippa či princezny Margaret a podobně. Na plakátu pak byla k vidění královská rodinka v podání Olivia Colman, Tobiase Menziese a Joshe O’Connora.

A na závěr pak taková zvláštnost. Populární herečka Jennifer Aniston, která se proslavila zejména díky seriálu Přátelé, si totiž založila Instagram. A ten se pod nátlakem hned zhroutil. Fanoušci byli tak rozrušeni z této zprávy a potěšeni, že platformu téměř rozbili. Účet, který si herečka založila v úterý, zažil nevídaný nápor sledovatelů a v současnosti již čítá neuvěřitelných více než 14 miliónů odběratelů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací