Knihu Devadesátky! pokřtili Slávek Boura a Markéta Mayerová s VIP hostem Dagmar Patrasovou

Pozvání přijali i Radim Uzel, Roman Šmucler, Pavel Maurer, Julian Záhorovský a mnozí další.
 
 
Ikonické seriály jako jsou Pobřežní hlídka, Beverly Hills 90210, Gumídci či Xena, ohlašovací znělka obchodu na kolečkách Family Frost, walkmany, první cheeseburgery, legendární účes Jaromíra Jágra, svoboda podnikat i cestovat na Západ a pořady jako je Tabu, Áčko, AZ kvíz, Kuřátka a mnoho dalšího patří neodmyslitelně ke vzpomínkám na devadesátá léta.

Toto období nám přiblíží kniha “Devadesátky!”, kterou napsala Johana Fundová. Publikaci s podtitulem Roky nespoutané svobody tvořila mladá spisovatelka na základě své facebookové a instagramové stránky. Na vznik knihy ovšem nebyla sama. Autorka oslovila tři desítky známých osobností, odborníků a publicistů s prosbou, aby na devadesátá léta zavzpomínali a o svoje pocity a zážitky se s ní podělili. V knize proto nalezneme i příspěvky například moderátora pořadu AZ kvíz Aleše Zbořila, sexuologa Radima Uzla, stomatologa a moderátora pořadu Tabu Romana Šmuclera, zpěváka Juliana Záhorovské, spisovatele, herce a zpěváka Jana Vodňanského, Josefa Kokty, Ivo Minaříka, Pavlíny Wolfové a mnohých další.

Není proto divu, že knihu na cestu ke čtenářům vyprovázela bohatá delegace v čele s VIP hostem, zpěvačkou a herečkou Dádou Patrasovou. „Devadesátky pro nás znamenaly strašně moc. Strašně moc nového, strašně moc (řeknu hrozné slovo) revolučního a doufám, že nám zůstanou v srdcích“, zasnila se Patrasová. Lahve se šumivým mokem se na slavnostním křtu chopili Slávek Boura a Markéta Mayerová, kteří se stali kmotry publikace Devadesátky!.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací