Na slavnostní premiéru Vlastníci dorazila čerstvá maminka Tereza Ramba, Dagmar Havlová či Pavla Tomicová s Ondřejem Malým

Herec Ladislav Trojan sršel vtipem i dobrou náladou.
 
 
Jiřího Havelku všichni známe jako divadelního režiséra a vynikajícího herce. Nyní se ale stáváme svědky jeho premiéry jako filmového scénáristy a režiséra. Jeho celovečerní debut Vlastníci nepatří k obvyklým českým dramatickým komediím, ale nese nezaměnitelné divadelní prvky. Natáčení probíhalo převážně na jednom místě, a to v domě v pražských Holešovicích.

Režisér a scénárista v jedné osobě měl velké štěstí na herecké obsazení. Pro svůj projekt získal esa, jako jsou Tereza Ramba, Vojtěch Kotek, Dagmar Havlová, Jiří Lábus, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, Klára Melíšková, Kryštof Hádek, Stanislav Majer, David Novotný, Andrej Polák, Ladislav Trojan a Maria Sawa.

Organizátorům slavnostní premiéry se povedl opravdu husarský kousek, protože uvést snímek do kina přišli prakticky všichni zmínění herci a herečky. A celá parta byla opravdu příjemně naladěna. Při pózování mezi sebou vtipkovali a dováděli jako dobří kamarádi. Nechyběl ani nejstarší z vlastníků, a to pan profesor Sokol, kterého si zahrál Ladislav Trojan. Sedmaosmdesátiletý herec vystoupil z řady a s vážnou tváří pronesl: „Prosím, pan režisér mě dvakrát plácl do hlavy, že jsem neuměl text.“ Na otázku, zda to tak opravdu bylo, se smíchem odpověděl, že ne. Dorazila i čerstvá maminka Tereza Ramba, které to v černých šatech náramně slušelo.

Režiséra i herecké kolegy přišla podpořit celá řada známých osobností, jako byli například Viktor Tauš s Aloisem Fišárkem, Lenka Krobotová, Eliška Křenková, Jitka Schneiderová, Daniela Písařovicová a mnozí další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací