Pavlína Wolfová, Petra Eliáš Voláková, Michal Lukeš a další pokřtili knihu Rozčesejme Česko

Slavnostním aktem provázel moderátor Vlasta Korec.
 
 
Dětské účesy do 10 minut? Přesně to slibuje podtitul knihy Rozčesejme Česko psycholožky a maminky Anny Lukešové. Křest a představení knížky plné nápadů si nenechala ujít celá řada slavných maminek a žen. Nechybělo ani několik tatínků, které zastupovali například ředitel Národního muzea Michal Lukeš, moderátor Vlasta Korec či ředitel divize Knihy Tomáš Černý.

Na stránkách publikace nalezneme desítky účesů rozdělených do několika kategorií, jako jsou Copánkáče, Bublinkáče, Drdoláče, Pešinkáče či Culíkáče. Na rodiče či nadšené kadeřníky tu čeká i několik rad a tipů na správné česání, rozčesávání atd. V rámci křtu jsme mohli na malých modelkách i několik účesů vidět. Konkrétně to byly Bojový účes vhodný na sportování, Vodopád ideální do školy, pohádkové Oblázky a mnohé další. „Měl jsem možnost minulý víkend vyzkoušet pár účesů, protože normálně mně k tomu manželka nepustí, a musím říct, že Tatínkovský a Holandský se mi povedl. Nedodržel jsem ale ty tři minuty, které tam uvádí paní autorka Lukešová,“ pochvaloval si svoje zkušenosti Tomáš Černý. Moderátorka a maminka dvou synů Štěpánka Duchková naopak prosila Annu Lukešovou o druhý díl, který by se věnoval účesům chlapeckým.

Šampaňského se chopil hlavní kmotr, a to ředitel Národního muzea Michal Lukeš, který na přání Lukešové knihu polil. Pozvané dámy a kamarádky autorky, zpěvačka Elin Špidlová, herečka Zdeňka Žádníková Volencová, lékařka Kateřina Cajthamlová, moderátorka Štěpánka Duchková, novinářka Pavlína Wolfová, moderátorka a modelka Petra Eliáš Voláková a další, se chopily hřebenů a knihu symbolicky „učesaly“.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací