Karel „Kovy“ Kovář o StarDance, propojení tance s internetem a své nové pohádkové knize

Taneční workshop, on-line království i vzpomínání na StarDance.
 
 
Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková propluli taneční soutěží StarDance s úsměvem a elegancí a vytančili si krásné čtvrté místo, tzv. bramborovou medaili. I když jim hlasy na postup do finále nestačily, taneční tréninky se jim nevyhnuly, a dokonce již pracovaly na svém freestylu. A co by nám zatančili? Kovy a Veronika plánovali propojit taneční svět s internetovým. „Chtěli jsme to udělat takovou taneční přednáškou a workshopem,“ přiblížil plány Kovář a dodal, že myšlenku neměli propracovanou do detailů a trochu se jim ulevilo, že tento tanec nakonec tancovat nemuseli.

Kovy s Veronikou zavzpomínali i na svoji účast ve StarDance. „Byl to skvěle strávený čas, skvělá příležitost vyvíjet nějakou aktivitu tahle dlouho, trvale a soustředěně. Myslím si, že to všechny z nás, kteří jsme měli možnost se do této soutěže dostat, obohatilo a jsme za to velmi rádi,“ pronesl Karel „Kovy“ Kovář.

Svět internetu ke Kovymu neodmyslitelně patří. Tato tématika se promítla i do jeho nové knihy iPohádky, ve které se pohádkové království připojí k internetu. Tato myšlenka, dle autorových slov, vznikla před rokem, kdy odpočíval, jedl cukroví a přemýšlel nad tím, co by se mohlo v novodobé pohádce odehrávat a jak do vyprávění zakomponovat nešvary moderní společnosti. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací