Na Comic-Con Prague 2020 dorazí Stefan Kapicic, Ron Perlman, Brandon Routh, Anna Shaffer a další

Ocitněte se v přítomnosti Hellboye, Supermana, čarodějky Triss či Colossuse.
 
 
Druhý únorový víkend se pražské O₂universum otřese v základech, protože se zde odehraje festival popkultury Comic-Con Prague. Poprvé v České republice se pod jednou střechou sejdou herci, herečky, komiksový tvůrci, spisovatelé a další známé osobnosti. Organizátoři postupně odhalují slavná jména, která plní kolonky v pestrém programu.

Jedním z nejnovějších přírůstků na seznamu hostů je srbský herec Stefan Kapicic, kterého bezesporu znáte jako Colossuse z filmů Deadpool 1 a 2. Stefan je se svou výškou 193 cm doslova nepřehlédnutelný. K napjatě očekávaným hostům bezesporu patří Ron Perlman či Brandon Routh. Ron se vryl všem fanouškům do paměti jako temný hrdina Hellboy a Brandon jako Superman v akčním sci-fi filmu Superman se vrací. Aktuálně ho můžeme vídat v superhrdinském seriálu Legends of Tomorrow. Na své si přijdou i fanoušci Zaklínače. Pozvání do Prahy totiž přijala herečka Anna Shaffer ztvárňující v novém seriálu čarodějku Triss.

Z tvůrců jmenujme například komiksového kreslíře Johna McCrea, který má na svém kontě hrdiny, jako jsou Hitman, Batman, Deadpool, Spider-Man, Catwoman, Wonder Woman a další. Hostem Comic-Con Prague 2020 bude například i spisovatel Ben Aaronovitch, jenž je autorem scénáře k seriálu Doctor Who či space opery Jupiter Moon.

(Úvodní foto zdroj: Comic-Con Prague)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací