Multikino CineStar Anděl nabízí několik pater zábavy

  Multikino, ve kterém si budete připadat, že vám narostly křídla.
 
 
CineStar Anděl, které jste dříve mohli znát pod názvem Praha – Village Cinemas – Anděl, najdete v centru Prahy. A opravdu vám narostou křídla. Toto multikino se rozkládá na třech patrech! V přízemí naleznete prodej lístků a občerstvení. V dalších dvou se rozkládají sály.

Než vejdete do samotné budovy, ocitne se v nádherně řešeném „mini parčíku“. Můžete se zde posadit na několik laviček rozmístěných jak na slunci, tak ve stínu listnatých stromů. Obdivovat můžete dekorativní prvek v podobě vodních, skleněných panelů. Pokud dostanete chuť se osvěžit a popovídat si s přáteli před zhlédnutím filmu, můžete se posadit do kavárny se zahrádkou.

Obsluha u prodeje lístků i občerstvení je příjemná. Nabídku nápojů, popcornu, nachos a jiného občerstvení máte přehledně a hlavně dobře viditelně vyobrazenou nad prodejním pultem. Všude je připsána i cena, tudíž víte, do čeho jdete.  Pokladen je tu velké množství, tudíž vše hezky „odsýpá“. Prodejní pult je velmi dlouhý a hezky podsvícený. Celkově je tento centrální prostor velmi rozlehlý. Klaustrofobií zde rozhodně trpět nebudete. Tato nestandardně velká plocha by ovšem mohl být kreativněji využita.

Několik míst k sezení naleznete před i za kontrolou lístků. Toalety, které prošly rekonstrukcí, se nachází za kontrolou lístků.

 

3D promítání:

Toto multikino podporuje 3D projekce.

Sál:

  • vchod se nachází v dolní části sálu, místa vyhrazena pro vozíčkáře nejsou nejlepší
  • držáky na nápoje se nachází v opěrkách rukou; lepší manipulace s kelímkem během filmu

Jídelní a nápojový lístek: na webu CineStar Anděl

Ceník:

  2D 3D
Základní vstupné 209 Kč 249 Kč
Student, senior, ZTP 169 Kč 209 Kč
Dítě 169 Kč 209 Kč
Rodinné vstupné 519 Kč 824 Kč
  • VIP sedačky – příplatek 30 Kč
  • ATMOS – příplatek 30 Kč
  • Akce – příplatek 20 Kč (Rodinné vstupné 40 Kč)
  • CineStar Club – sleva 20 Kč
  • AppDay – sleva 20 Kč

Součástí multikina je i uzavřený komplex Gold Class. Má samostatný vchod z centrální části CineStar – Anděl. Jeho doménou je luxus a soukromí. To se samozřejmě odráží na ceně – základní vstupné 409 Kč (sleva 20 Kč pro členy CineStar Clubu). Gold Class je tvořen dvěma sály s kapacitou 48 míst a salónkem s barem. V samotných kinosálech se můžete uvelebit v polohovatelných křeslech se stolky.

Program: zde

Dostupnost:

Autem

  • ul. Radlická 3179/1E, 150 00 Praha 5 – Smíchov
  • parkovat je možno v podzemních garážích – 400 míst. Vjezd z ulice Radlická nebo Stroupežnického. Parkování zdarma pro návštevníky kina je 5 hodiny. Parkovací kartu je nutno přeložit na pokladně multikina.

Městskou hromadnou dopravou

  • metrem B do stanice Anděl
  • tramvaje č. 4, 6, 7, 9, 10, 12, 14, 20 – zastávka Anděl
  • autobusy č. 123, 130, 167, 191, 217 – zastávka Anděl

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací