Ve 3. ročníku projektu Roztančené divadlo Praha si zatančí Kateřina Brožová, Jan Kopečný, Patricie Pagáčová a další

Finálovým večerem diváky provedou Světlana Witowská a Libor Bouček.
 
 
Již potřetí se na tanečním parketu utká osm pražských divadel, osm divadelních herců a hereček a osm profesionálních tanečníků. Taneční boty v rámci projektu Roztančené divadlo Praha letos obují Kateřina Brožová a František Kopecký (Divadlo na Vinohradech), Michaela Gemrotová a Adam Havel (Divadlo Broadway), Stanislava Jachnická a Jakub Necpál (Vršovické divadlo Mana), Patricie Pagáčová a Martin Šimek (Agentura Familie), Jiří Hána a Tereza Řípová (Městská divadla pražská), Jan Kopečný a Zuzana Šťastná (Hudební divadlo Karlín), Marek Němec a Petra Stehnová (Kašpar) a Jiří Ployhar a Michaela Nováková (Studio DVA Divadlo). Tento podrobný výčet naznačuje, že letošní klání nedá účastníkům nic zadarmo.

Na trénincích budou muset jednotlivé páry opravdu dřít, aby své dva vylosované tance zvládly co nejlépe a na finále 15. března 2020 v Divadle na Vinohradech okouzlily porotu složenou ze známých osobností. Večerem všechny přítomné provedou Světlana Witowská a Libor Bouček. V předchozích ročnících si skleněnou trofej vytančil David Gránský a Vladimír Polívka.

Na tiskové konferenci se zúčastněné dvojice mimo jiné dozvěděly, jaké tance budou tancovat. „Na soutěž se moc těším. Podle mého bude těžší Waltz než Samba. Latina je rytmická a energická. Myslím si, že bude lehčí i pro tanečníka,“ komentoval svoji účast a los tanců zpěvák Jan Kopečný. Svoje obavy a radost vyjádřila i herečka Kateřina Brožová: „Moc se mi líbí tento projekt. K tanci mám vztah po mé mamince, která byla sólistkou Národního divadla. K tanci mám obrovský respekt. Trochu se bojím, ale moc se těším.“

Jak to na tiskové konferenci Roztančeného divadla Praha vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací