Spuštění on-line databáze ACTORSMAP podpořili Vladimír Polívka, Petra Nesvačilová, Jana Plodková a další

Najdete zde desítky českých a slovenských herců a hereček.
 
 
Plánujete natočit film nebo se chystáte divadelní představení? Sháníte talentované herce a herečky, ale trápíte se s otázkou: „Kde je najít?“ Pět hereckých agentur spojilo síly a vytvořilo on-line databázi ACTORSMAP, která je určena všem castingovým režisérům, producentům, produkcím, tvůrcům divadelních a muzikálových projektů či novinářům. Na jednom místě tak nejdete desítky českých a slovenských herců a hereček.

Aktuálně se na stránkách ACTORSMAP nachází více než 140 umělců patřících do stájí agentur OF AGENCY (dříve KO AGENCY), LaK Produkce, Reset Actors, More Than Stars, Myrnyx Tyrnyx a 2media.cz. Toto číslo by se mělo v následující týdnech a měsících zvětšovat, protože možnost registrace na stránce na bázi ročního předplatného se otevře také dalším hereckým agenturám a později hercům bez zastoupení a studentům hereckých škol. 

„Rádi bychom, aby ACTORSMAP pomáhala českým i zahraničním režisérům a produkcím najít cestu při vyhledávání herců pro jejich umělecké projekty. Hercům nabízíme platformu, kde se mohou snadno a přehledně prezentovat,“ přibližuje cíl projektu Kateřina Oujezdská z OF AGENCY.

Vyhledávat na ACTORSMAP lze nejen podle pohlaví a věku, ale i podle dalších kritérií a dovedností, jako jsou jazykové schopnosti nebo speciální dovednosti, napři. zpěv, akrobacie, jízda na koni, tanec, řidičský průkaz atd.

Na setkání při příležitosti spuštění ACTORSMAP jsme se mohli potkat i s celou řadou hereček a herců, kteří se již v databázi nacházejí. Projekt podpořili Elizaveta Maximovová, Petr Vaněk, Petra Nesvačilová, Jakub Štáfek, Jana Plodková, Vladimír Polívka, Jan Cina, Stanislav Majer a další.

Jak to na tiskové konferenci ACTORSMAP vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací