MasterChef Česko 2020: Přemek Forejt o nové sérii a imunitní výzvě

„Myslím si, že to bude divoké a jednou tolik náročné, než byla loňská řada.“
 
 
Již za pár dnů odstartuje boj o titul nejlepšího amatérského kuchaře prostřednictvím reality show MasterChef Česko. Na televizní obrazovky se vrátí trojice porotců, a to Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt. Na soutěžící čeká několik novinek. Mezi nejvýraznější patří tzv. imunitní výzva, která umožní soutěžícím i taktizovat.

Na letošní TOP 16 nejlepších amatérských kuchařů Česka čeká mnoho tematických výzev a vaření v exteriéru. Vyrazíme s nimi například na výlov rybníka či na hon. Snaha soutěžících bude i náležitě odměněna, protože na vítěze čeká vedle titulu, peněz a slávy i možnost strávit nějaký čas v kuchyni jednoho z porotců a podílet se na vytvoření speciálního menu.

Cestu k prvenství může usnadnit i zkomplikovat tzv. „imunitní výzva“. Co to je? „Kuchaři budou soutěžit o imunitní odznáček, který, když si ho vybojují, tak ve chvíli, když jim „teče do bot“, ho mohou použít a zachránit se,“ popisuje novinku Přemek Forejt, kterého jsme zastihli na speciální tiskové konferenci.
Nejmladší porotce a šéfkuchař z olomoucké zážitkové restaurace radí všem případným budoucím soutěžícím, aby naslouchali tomu, co jim porotci říkají. Dle jeho zkušeností je na lidech, kteří poslouchají a berou si tyto rady k srdci, vidět posun k lepšímu. „Každá rada je dobře míněná,“ dodává Forejt.

„Myslím si, že to bude divoké a jednou tolik náročné, než byla loňská řada. Je tam spousta zajímavých výzev. Mě nejvíce bavily venkovní výzvy. Ty byly skvělé. Myslím si, že to bude bavit, jsou tam velmi zajímaví lidé,“ zve na další řadu MasterChef Česko nejmladší porotce. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací