Rapperka Sharlota dorazila na českou premiéru Birds of Prey jako Harley Quinn

Barbora Mottlová otestovala svoji sílu a Martin Rota zkřížil svoji hůl s baseballovou pálkou Harley.
 
 
Naštvat ženu a zlomit jí srdce se nevyplácí. Navíc, když tou dámou je tak trochu nevyrovnaná a šílená Harley Quinn. O tom, co se dělo po jejím rozchodu s Jokerem s vypráví příběh Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). Českou premiéru filmu si nenechala ujít celá řada slavných hostů. Někteří z nich si dali s přípravou na promítání opravdu pořádnou práci, protože ústřední hrdince se podobali jako vejce vejci.

Líčení a účes bezesporu nepodcenila rapperka Sharlota, která je svojí kreativitou a proměnami již proslulá. Dva nezbedné culíčky zdobily i moderátorku a modelku Moniku Leovou. Barvami hýřila i Eva Feuereislová. Harley by nad jejím výběrem bezesporu nadšeně zatleskala.

Diváky a divačky s nadšením vítaly i dvě cosplayerky, první jako Harley Quinn na bruslích s oblíbenou baseballovou pálkou a druhá v nové střapaté bundičce s pořádným kladivem. Fotku s ústřední hrdinkou filmu tak mohl získat téměř každý. Tomuto lákadlu neodolali ani Barbora Mottlová s Josefem Kůrkou, který usiluje i titul MasterChef Česko 2020, youtuber a vlogger Martin Rota, herec Jakub Kohák, sportovec David Svoboda, zpěvačka Genny Ciatti, herečka Mariana Prachařová a mnozí další.

Jak to na slavnostním promítání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací