SuperStar 2020: Patricie Pagáčová o roli porotkyně a jestli pro ni bylo náročné, říkat soutěžícím „ne“

„Byla jsem hodně překvapená,“ popsala svoje první pocity z nabídky stát se porotcem SuperSatr 2020 Patricie Pagáčová.
 
 
Na televizní obrazovky se vrací talentová soutěžní show SuperStar, ve které bude porota hledat toho nejtalentovanějšího zpěváka nebo zpěvačku z České republiky a Slovenska. O postupujících tento rok rozhoduje nová pětičlenná porota. Neodmyslitelného Pavola Haberu tentokrát doplnili zpěvačka Monika Bagárová, komik a hudebník Marián Čekovský, populární moderátor Leoš Mareš a herečka Patricie Pagáčová, kterou nabídka velmi zaskočila.

„Byla jsem hodně překvapená. Moje první otázka byla: „Co tam budu dělat?“ Což si myslím, bude mít i hodně diváků,“ svěřila se Patricie Pagáčová. Cílem produkce bylo doplnit porotu o člena, který bude na soutěžící nahlížet z pohledu diváka, ale přitom má zkušenosti se showbyznysem.

Usměvavá herečka dále prozradila, že když se dívala na SuperStar, tak si říkala, že by ji strašně bavilo být porotcem, ale nikdy by ji nenapadlo, že se to skutečně stane. Pagáčová se rozpovídala i na téma „NE“, protože si myslela, že vyslovit toto slůvko bude mnohem jednodušší. Během castingů měla hrozný strach říct „ne“, aby někoho neranila, protože spousta soutěžících byla velmi nervózní a snažila se proměnit svoji životní šanci. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací