Nový trailer dramatu Proxima, ve kterém se Eva Green připravuje na roční pobyt na oběžné dráze

Evu Green zaujala originalita scénáře.
 
 
Akční drama Proxima nás seznámí s astronautkou Sarah (Eva Green), která se připravuje na roční pobyt na oběžné dráze. Sarah ale není pouze jedinou ženou na vesmírné misi, ale i matkou sedmileté holčičky Stelly (Zélie Boulant). Snímek tak předkládá otázky o hledání rovnováhy mezi osobními sny a rodičovskou láskou. Jak bude příprava na misi vypadat, naznačuje nový trailer.

Jako astronautka Sarah se ukáže Eva Green, která ve své roli naplno uplatňuje svůj herecký um. „Na scénáři mi naprosto učarovala jeho originalita. Příběh se odehrává v přitažlivém prostředí, do nějž má veřejnost vhled jen zvenčí. Film je ale zároveň i věrohodným, dojemným a navýsost lidským a moderním příběhem, který ukazuje vnitřní zmatek ženy rozpolcené mezi nadšení pro práci astronautky a lásku k dceři. Toto napětí a vnitřní konflikt mě naprosto uchvátily,“ svěřila se Eva Green.

Ve filmu se dále představí Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger, Sandra Hüller, Trond-Erik Vassal, Nancy Tate, Grégoire Colin a další. Za režií a scénářem stojí uznávaná Alice Winocour. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 19. března 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací