Kuchařku Josefa Maršálka Moderní česká cukrařina pocukrovala Lucie Bílá

Slavnostním křtem provázela Tereza Bebarová.
 
 
Josef Maršálek patří k nejznámějším a nejmilovanějším cukrářům současnosti. Vídat ho můžeme i jako porotce v televizní show Peče celá země. Po biograficky zaměřené knize se mistr cukrář podělil o své oblíbené recepty, a to prostřednictvím kuchařky Moderní česká cukrařina.

Na stránkách knihy Josef Maršálek odhaluje svá sladká tajemství. Prostřednictvím detailního popisu a instruktážních fotografií nás naučí, jak se popasovat s jeho 47 oblíbenými recepty. Sebe, svoji rodinu i známé tak můžete pohostit kremrolemi s medem, skořicí a vlašskými ořechy, koláčem z hořké čokolády, mořské soli a kmínu, domácími marshmallows, makovými kornoutky se švestkovým krémem a mnohými dalšími cukrářskými skvosty.

Slavnostní křest kuchařky připomínal jedno velké přátelské setkání. Moderátorkou akce se stala herečka a dabérka Tereza Bebarová, která s velkým nadšením přivítala na pódiu kmotru knihy, a to zpěvačku Lucii Bílou. A křtilo se nejen tematicky, ale i originálně. Bílá celou Moderní českou cukrařinu opravdu důkladně pocukrovala moučkovým cukrem.

Podpořit Maršálka v jeho velký den přišel i další moderátor soutěže Peče celá země, a to Václav Kopta. Nechyběli ani účastníci zmíněné show, kteří porotci nejen pogratulovali k nové knize, ale udělali si sním i hromadnou fotografii.

Jak to na křtu knihy Moderní česká cukrařina vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací