27. Český lev: Červený koberec, blesky fotoaparátů, pohádkové róby i kopie Billyho Portera

Na předávání zazářily Tereza Ramba, Klára Melíšková, Jitka Čvančarová, Denisa Pfauserová, Aňa Geislerová a další.
 
 
Pražské Rudolfinum a tamní Dvořákova síň se opět po roce zaplnila filmaři, herci a herečkami, protože zde proběhl již 27. ročník předávání cen Český lev. Po červeném koberci vedoucím po zrádných schodech se i přes nepřízeň počasí prošly stovky hostů a desítky nominovaných.

Tuto příležitost využil i nespočet fanoušků, kteří podél rudého běhounu čekali na své oblíbence s touho po podpisu nebo selfie. Oslovení, i přes opravdu nízké teploty a déšť, rozdávali úsměvy, autogramy a přítomným novinářům i rozhovory.

Vidět jsme mohli celou řadu nominovaných, a to například herečky Terezu Rambu s manželem, Pavlu Tomicovou s manželem a hercem Ondřejem Malým, Jitku Čvančarovou s manželem a tanečníkem Petrem Čadkem, Jenovéfu Bokovou s partnerem Martinem Složilem, Kateřinu Janečkovou či Dagmar Havlovou. Nominovaný Petr Kolečko přišel v doprovodu maminky, David Novotný dorazil s manželkou a Vojtěch Kotek s krásnou přítelkyní.

Tím ale příchody hvězdných hostů ani zdaleka nekončí. Před fotostěnu zavítali například Aňa Geislerová, Martha Issová, Václav Marhoul, Jiří Mádl, Petr Kotlár, Duy Anh Tran, Erika Stárková se sestrou Lenkou, Alena Doláková, Vladimír Polívka s přítelkyní, Denisa Pfauserová, módní návrhářka Taťána Kovaříková, Veronika Arichteva s manželem a režisérem Biserem Arichtevem, prezident Zlín Film Festivalu Čestmír Vančura a mnoho dalších.

Ani letos nechyběly modely, které poutaly pozornost na první pohled. Při vstupu maskované krásky na červený koberec zaznělo z úst přihlížejících slůvko „koronavirus“, protože dotyčná nenechala nic náhodě a jako doplněk zvolila třpytivou roušku sladěnou s večerními šaty. Pokud sledujete prestižní udělování zahraničních cen, určitě znáte jméno Billy Porter. Tento padesátiletý americký herec na sebe poutá pozornost volbou honosných rób v ženském stylu. Jeho kopie dorazila i do Rudolfina, a to v podobě korzetu a dlouhé zdobené sukně.

Jak to na červeném koberci a před fotostěnou vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a na videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE (fotostěna a červený koberec).

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací