Film Greyhound s Tomem Hanksem v hlavní roli byl odložen, ale představil se prvním trailerem

„Greyhound nepřežije noc.“
 
 
Snímek Greyhoun inspirovaný skutečnými událostmi je další obětí koronaviru u nás, protože se jeho plánovaná premiéra ze 7. května 2020 přesunula na 11. června 2020. Ve filmu se Tom Hanks chopil nejen ústřední role, ale usedl i na scénáristické křeslo. Při psaní vycházel z knihy „The Good Shepherd“ od Cecila Scotta Forestera, kterou je scénář inspirován. Nemoc Covid-19 nejen oddálila premiéru filmu, ale herec a scénárista Tom Hanks dnes prohlásil, že on i jeho manželka měli pozitivní testy a jsou oba nakaženi.

Děj historického válečného dramatu Greyhound se odehrává během 2. světové války. Nově jmenovaný kapitán (Tom Hanks) musí provést konvoj spojeneckých lodí s tisíci vojáky na palubě nebezpečnými vodami Atlantiku až k frontovým liniím, a to vše během pěti dnů a bez leteckého krytí. Jak bude bitva o Atlantik vypadat naznačuje první trailer.

Premiéra v českých kinech je aktuálně stanovena na 11. června 2020.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací