Kvůli koronaviru se odkládá 33. ročník filmového festivalu Finále Plzeň

Festival proběhne v náhradní termínu na podzim tohoto roku.
 
 
Organizátoři 33. ročníku Finále Plzeň dnes oznámili, že z důvodu aktuální situace a boji s koronavirem neproběhne filmový festival v ohlášeném termínu 16. – 22. dubna 2020. O přehlídku zaměřenou na českou filmovou, televizní a seriálovou tvorbu ovšem nepřijdeme, Finále Plzeň by se mělo konat na podzim 2020.

„Současné události související s šířením COVID-19 nás stejně jako mnoho jiných nepříjemně zasáhly. Plně podporujeme všechna opatření vlády a nepovažujeme v tuto chvíli za možné ani vhodné pořádat filmový festival Finále Plzeň v původním termínu 16. – 22. 4. 2020. V žádném případě ho ale nerušíme. Momentálně jednáme s našimi partnery a hledáme vhodný náhradní termín na podzim. O novém datu vás budeme co nejdříve informovat. Děkujeme všem za vstřícnost a pochopení, se kterým se, doufejme, nejen nám podaří tuto mimořádnou situaci zvládnout,“ oznámila ředitelka festivalu Eva Veruňková Košařová.

(Foto: Finále Plzeň)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací