Zlín Film Festival: Jubilejní šedesátý ročník se přesouvá na začátek září

O filmy pro děti a o dětech nepřijdeme.
 
 
Každý rok mohli kluci a holky oslavit den dětí a příchod konce školního roku na mezinárodním festivalu pro děti a mládež Zlín Film Festivalu, tento rok tomu ale bude jinak. Kvůli pandemii koronaviru se pořadatelé rozhodli přesunout ZFF na začátek září a zpestřit tak menším i větším dětem začátek školního roku. Nový termín je stanoven na 4. – 10. září 2020.

Na organizátory nyní čeká nelehký přesun a přeplánování hlavního i doprovodného programu. Součástí Zlín Film Festivalu jsou totiž i dvě populární akce, a to Salon filmových klapek a Festivalový půlmaraton. „Tento týden měla odstartovat v Praze Klapka tour 2020, která byla z pochopitelných důvodů pozastavena. O náhradním termínu i podobě celého projektu momentálně jednáme, již nyní však můžeme slíbit, že kompletní letošní kolekce klapek bude již brzy k vidění na webu www.salonfilmovychklapek.cz,“ uvedla Markéta Pášmová. Sportovní klání se přesouvá na sobotu 12. září 2020.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací